-

-

.

Ljus&Sånt är en blogg för företaget Paraflax5712 som tillverkar handgjorda miljövänliga ljus av rapsvax, tillverkar inredningsdetaljer och värnar om hantverk genom att sälja andras alster och har även inredningsdetaljer som vi gillar.

Påskmarknad Uddetorp säteri - jag får stå i butiken! Hon kan tydligen inte dela på sig?!

MarknaderPosted by Mathilda Tue, April 04, 2017 19:24:41

Nu ska vi se här, veckans arbete: Bloggen, dekorera ljus - men vad fasen? Jag ska stå i butiken på lördag! Vem har bestämt det nu då? Joho "chefen" (hon tror hon är chef :) tydligen så ska hon delta på Uddetorp Säteris påskmarknad (se gärna under evenemang på Facebook: Påskmarknad på Uddetorp) och då finns det ingen i butiken. Nehene då är det jag som ska ställa upp....mutter, mutter. OCH på söndag, då är det påskmarknad i Varnum. Där försvann den helgen. Det är banne mig inte lätt att ha en dotter som startat eget företag - jag bara varnar er andra, se upp om de är i startgroparna med att skaffa eget företag. Ni kommer att få "hjälpa till"och obetalt brukar det vara!

Nåja att stå i butiken brukar inte vara så ansträngande. Det är mest trevligt att träffa kunder och få sprida lite kunskap kring det här med ljus av alternativa slag. Så om du/ni har vägarna förbi Borås på lördag den 8/4 så finns jag på plats i butiken Paraflax 5712 på Torggatan 37. Välkomna in och tjöta lite! Observera att det är samma ingång som till Enkehusets Fotvård och Rundstickan som säljer garner. Sedan kan jag också göra en fin inslagning av ljus om du behöver en present när ni ska hälsa på vänner eller familj i påsk smiley

Det här med att man som företagare åker på marknader och har butik samtidigt är inte alltid så lätt att lösa, man kan ju inte dela på sig. Så denna gång åker dottern och hennes pojkvän på marknaden i Uddetorp själva. Jag tycker i och för sig att det är ganska trevligt med marknader också för då får man direkt kundkontakt med många som samlats på samma ställe. Ofta har de aldrig hört talas om ljus av förnyelsebar råvara så det brukar bli en hel del informerande då. Sedan får jag ju visa på mina försäljarskills! Om jag får säga det själv så går det riktigt bra! Det är verkligen skillnad på vad jag gör annars till vardags. Då är det verkligen inget försäljarsnack jag kan använda. Ibland tycker dottern till och med att jag blir lite pinsam om jag pratar för mycket. Hahaaa brukar jag säga då - att jag har kommit upp i en sådan ålder nu att jag bryr mig inte så mycket om vad andra säger om mig. Det är bara att bubbla på! Och om man inte gillar det så kan man ju välja att kolla på något annat bord och det finns ju inget tvång på att köpa något men det är ju så klart en fördel för oss om någon handlar :) För egen del så tycker jag att det är roligt att slänga käft med andra när jag går på marknad så jag kör väl lite samma stil när jag nu får chans att sälja själv. Så om ni har vägarna förbi Påskmarknaden i Varnum på söndag 9/4 så kom gärna förbi vårt bord och "släng lite käft" med oss! Även där har vi sortimentet med oss så om något fastnar i händerna på er så är vi inte ledsna. Vi ses väl!
  • Comments(0)//paraflax5712blogg.paraflax5712.se/#post4